Casete lunimoase.

Home / Casete luminoase / Casete lunimoase.
Casete luminoase cu structura imbracata in backlit.

Casetele luminoase sunt realizate cu structura din profile laminate imbracata in backlit. Structura este tratata impotriva coroziunii prin grunduire si vopsire. Materialul utilizat pentru fata casetei luminoase este special conceput pentru a distribuii uniform lumina. Autocolantul folosit la decorare pentru casete luminoase, este translucid, dedicat sa lumineze uniform si sa pastreze nuanta.

Casete luminoase cant aluminiu fata din plexiglass.

Casete luminoase realizate cu structura din profile laminate. Profilele sunt tratate impotriva coriziunii prin grunduire si vopsire. Cantul din aluiminiu poate fi decorat cu autocolant, in fucntie de grafica agreata. Fata casetei luminoase este din plexiglass alb laptos. Pentru decorarea fetei se utilizeaza autocolant printat digital sau decupat pe contur.

Suna acum si solicita o oferta pentru casete luminoase!
Mobil: 0745 380 906
Casete luminoase cu structura imbracata in backlit.

Caseta luminoasa cofetaria Syna Mosilor.Casetele luminoase sunt realizate cu structura din profile laminate imbracata in backlit. Structura este tratata impotriva coroziunii prin grunduire si vopsire. Materialul utilizat pentru fata casetei luminoase este special conceput pentru a distribuii uniform lumina. Autocolantul folosit la decorare pentru casete luminoase, este translucid, dedicat sa lumineze uniform si sa pastreze nuanta.

Casete luminoase cant aluminiu fata din plexiglass.

caseta_luminoasa_floraria_havenCasete luminoase realizate cu structura din profile laminate. Profilele sunt tratate impotriva coriziunii prin grunduire si vopsire. Cantul din aluiminiu poate fi decorat cu autocolant, in fucntie de grafica agreata. Fata casetei luminoase este din plexiglass alb laptos. Pentru decorarea fetei se utilizeaza autocolant printat digital sau decupat pe contur.

Related Posts

Leave a Comment

PRODUCTIE . PUBLICITARA

Trimite o cerere de oferta.

SUNA ACUM!
Realizare site Pagini web