Casete luminoase in consola.

Home / Casete luminoase / Casete luminoase in consola.
Casete luminoase in consola plexiglass.

Casetele luminoase sunt realizate cu structura din profile laminate imbracata in backlit. Structura este tratata impotriva coroziunii prin grunduire si vopsire. Materialul utilizat pentru fata casetei luminoase este special conceput pentru a distribuii uniform lumina. Autocolantul folosit la decorare pentru casete luminoase, este translucid, dedicat sa lumineze uniform si sa pastreze nuanta.

Casete luminoase in consola forme.

Casete luminoase realizate cu structura din profile laminate. Profilele sunt tratate impotriva coriziunii prin grunduire si vopsire. Cantul din aluiminiu poate fi decorat cu autocolant, in fucntie de grafica agreata. Fata casetei luminoase este din plexiglass alb laptos. Pentru decorarea fetei se utilizeaza autocolant printat digital sau decupat pe contur.

Suna acum si solicita o oferta pentru casete luminoase!
Mobil: 0745 380 906

Casete luminoase in consola amanet Sabion.Casete luminoase cu fata si cant din backlit sunt mai estetice. Acestea pot ilumina si in cant si nu mai este vizibila rama de doi centimetrii de pe fata. Pentru a avea un efect vizual puternic se recomanda un fundal colorat si textul cu alb. se poate opta si pentru o combinatie intre un fundal inchis si un text deschis. Un element important al acestor casete luminoase il constituie rezistenta la decolorare. Astfel daca se utilizeaza un autocolant dedicat, translucid, acesta este colorat in masa si va rezista mai mult in timp. Daca se printeaza materialul de pe fata casetei, exista posibilitatea ca in timp sa se decoloreze. Aceasta decolorare este mai intai vizibila noaptea.

Caseta luminoasa ovala, in consola.Casete luminoase cu cant din aluminiu si fata din plexiglass. Acest tip de casete sunt mult mai populare decat casetele cu fata din backlit. Casetele cu fata din plexiglass prezinta dezavantaje din punct de vedere estetic. Astfel pe fata casetei, imprejur, va veni profilul din aluminiu, aproximativ 2 cm. Plexiglassul daca nu este calitativ, pe suprafete mari se va deforma in timp. Casetele luminoase cu cant din aluminiu si fata din plexiglass sunt mai grele.

Related Posts

Leave a Comment

PRODUCTIE . PUBLICITARA

Trimite o cerere de oferta.

SUNA ACUM!
Realizare site Pagini web