Casete luminoase cofetarie

Home / Casete luminoase / Casete luminoase cofetarie
Casete luminoase cu structura imbracata in backlit.

Casetele luminoase sunt realizate cu structura din profile laminate imbracate in backlit.

Casete luminoase cu cant din aluminiu si fata din plexiglass.

Casete luminoase realizate cu structura din profile laminate, cant din aluiminiu si fata din plexiglass. Pentru decorarea fetei am utilizat autocolant printat digital sau decupat pe contur.

Suna acum si solicita o oferta pentru casete luminoase!
Mobil: 0745 380 906
Casetele luminoase ajuta la identificarea locatiei, atat ziua cat si noaptea. Un elemente important in realizarea unei casete luminoase il are grafica. Recomandarea noastra este sa realizati casete luminoase cu cat mai putine culori. Aceste casete realizate din 1-3 culori, sunt mai rezistente in timp. Grafica este decupata dintr-un autocolant translucid, special conceput pentru casete luminoase si care este colorat in masa. Astfel culoriile rezista maiĀ  mult la intemperii. Pentru o grafica ce include mai multe culori sau imagini se va realiza un print digital. Acest print digital are o durata de viata mai scurta, iar imaginea este diminuata calitativ, in special noaptea.
Casete luminoase cu fata realizata din backlit sau plexiglass.

Casetele luminoase cu fata din plexiglass sunt realziate cu structura din profile laminate si cant din aluminiu. Chiar daca acel cant din aluminiu este imbracat in autocolante, tot va fi vizibila marginea ce acopera 2 cm din fata. De aceea recomandarea noastra este realziarea de casete luminoase cu fata din backlit. In plus casetele luminoase cu fata din backlit au avantajul de a avea si cantul iluminat.

Related Posts

Leave a Comment

PRODUCTIE . PUBLICITARA

Trimite o cerere de oferta.

SUNA ACUM!
Realizare site Pagini web