Casete luminoase.

Casete luminoase leduri.

casete_luminoase_slim_zoomania_brasovCasete luminoase iluminate la interior cu leduri. Casetele pot fi realizate cu fata din plexiglass sau backlit. Pentru iluminare se pot utiliza module led sau banda cu leduri. Un avantaj important al acestei categorii de casete luminoase il constituie economia de energie si rezistenta in timp. La decorarea casetelor luminoase se utilizeaza autocolant translucid, realizat special pentru a asigura un iluminat deosebit. In general recomandam casete fara imagini sau multe culori pentru a se evita printul. Un dezavantaj al printului digital este dat de faptul ca in timp materialul se decoloreaza iar noaptea va fi mai putin vizibil.

Casete luminoase leduri – materiale.

Casetele luminoase cu leduri sunt realizate cu materiale de calitate rezistente la intemperiile de la exterior. Structura este realziata din profile laminate, grunduite si vopsite. Spatele pentru casete luminoase este din tabla zincata ce ajuta la reflectarea luminii. Ledurile si instalatia electrica sunt pentru exterior, rezistente la umezeala. O alta componenta importanta este transformatorul. Acest este capsulat iar circuitele sunt introduse in prealabil intr-o baie de silicon. Ledurile de exterior pot fi identificate usor, prin faptul ca si ele au un strat de silicon deasupra. Fata casetei poate fi din plexiglass decorat cu autocolante si in acest caz caseta va avea un cornier din aluminiu pe cant. In varianta decorarii cu backlit cantul poate fi si el iluminat. Aceasta varianta o recomandam frecvent pentru ca este mai estetica.

Casete luminoase leduri.

casete_luminoase_zoomania_brasovCasete luminoase iluminate la interior cu leduri. Ledurile pot fi in banda sau sub forma de module. Pentru dimensiuni mari se recomanda ledurile sub forma de module. Un aspect important ce trebuie urmarit este calitatea lor, in functie de utilizare. Astfel pentru casete luminoase montate la exterior, sistemul de leduri recomandat este cel de exterior. Acest sistem de leduri are un strat de silicon pentru protectie. Transformatorul reprezinta si el un factor important. Un transformator de exterior este capsulat si are elemente in silicon. Partea electrica a unei casete luminoase este foarte importanta deoarece reprezinta 50% din valoarea acesteia. De aici poate aparea si diferenta de costuri intre producatori. Spre exemplu un transformator poate costa intre 30 si 250 lei. Un alt element important, ce poate modifica considerabil costul unei casete luminoase cu leduri, este numarul de module utilizat. In functie de grosimea casetei se recomanda un minim de 70 module/mp.

Casete luminoase tuburi.

Casetele luminoase iluminate la interior cu tuburi tip neon sunt foarte utilizate, datorita costului scazut de productie. Un avantaj al acestei categorii de casete luminoase il reprezinta faptul ca tuburile sunt usor de gasit si pot fi schimbate rapid. Fata casetei poate fi realizata din plexiglass alb laptos decorat cu autocolant printa digital sau colorat in masa si decupat pe contur. Un alt material pentru decorarea fetei de caseta luminoasa este backlit-ul. Acesta poate fi printat digital sau decorat cu folie autoadeziva. Pentru a asigura un efect deosebit de lumina se utilizeaza autocolante translucide, special concepute pentru casete luminoase.

Casete luminoase tuburi – materiale.

Casetele luminoase cu tuburi tip neon sunt inca cele mai comandate in acest moment. Caseta este realizata din structura de profile laminate, grunduite si vopsite. Iluminarea este asigurata de tuburi tip neon cu lumina rece. Fata pentru casete luminoase poate fi realziata din plexiglass decorat cu folie autoadeziva sau backlit printat digital. In varianta cu plexiglass cantul este din aluminiu si pe fata mai apare o rama din cornier. Pentru varianta cu backlit cantul poate fi si el iluminat.

Casete luminoase cu tuburi tip neon.

Casete luminoase iluminate la interior cu tuburi. Este cel mai frecvent tip intalnit datorita costurilor de productie mai mici. La iluminare sunt utilizate tuburi tip neon cu iluminare rece marca Philips. Un element important al acestui tip de caseta luminoasa il reprezinta droserul. Exista droser electromagnetic si droser electronic. Acest tip de casete luminoase poate fi relizat cu o grosime minima de 16 cm. Accesul la instalatia electrica se face prin fata casetei prin indepartarea plexiglass-ului sau a structurii cu backlit.

CASETE LUMINOASE – LUCRARI REALIZATE

PRODUCTIE . PUBLICITARA

Trimite o cerere de oferta.

SUNA ACUM!
Realizare site Pagini web